L’AIRLESS

dunpleister

Uw behangklare of oneffen muren opnieuw glad maken? Zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen.

Dunpleister voor uw woning

 

Wanneer u gladde muren nodig heeft voor uw woning dan mag u gerust L’AIRLESS bellen. Wij komen met vakkundige mensen uw wanden in no-time weer glad maken. Dunpleister aanbrengen is een snelle en efficiënte manier om de wanden glad te maken zodat u hierna ze kunt behangen of schilderen. Geen oneffenheden meer op uw wand!

Wat is dunpleister?

Dunpleister is een soort van stucwerk die nog vrij nieuw is. Met dunpleister creëert u gladde muren. Het is een techniek die zeer efficiënt is voor behangklare wanden, zoals bij een nieuwbouwwoning. Wanneer wij beginnen wordt er eerst een pleisterlaag aangebracht op de muur van een paar millimeters dik. Hierna wordt deze geëgaliseerd en geschuurd. In principe is uw wand nu klaar. Afsluitend houden we een controleronde waarbij we eventueel achtergebleven oneffenheden wegwerken.

Met dunpleister kan L’AIRLESS alle wanden in uw huis behandelen. Woonkamer, keuken, slaapkamer, maar ook een cinewall. Wij creëren voor u als ware een nieuwe wand die naar wens kan worden afgewerkt.

Waarom kiezen voor dunpleister?

Waarom kiezen voor dunpleister? Het antwoord is simpel, gladde strakke muren voor een voordelige prijs met korte droogtijden! Wanneer u een muur met oneffenheden, putjes en gaten gaat schilderen blijft u deze ongemakken altijd zien. Het is tevens makkelijker te repareren bij scheurvorming of beschadigingen. Oneffenhede, naden en gleuven zijn verleden tijd en kunt u genieten van een mooi, glad oppervlakte! 

Wanneer de wanden zijn behandeld met dunpleister zijn ze zowel door u als door ons op verschillende manieren af te werken. Wij kunnen bijvoorbeeld de muur met een mooie latex kleur spuiten en dus u het gehele proces uit handen nemen!

Onze projecten

Hier treft u impressies aan van de projecten van L’AIRLESS klanten die u voorgingen. Staat uw woning of bedrijfspand hier binnenkort ook tussen?

L’AIRLESS REVIEWS

DE 5 L’AIRLESS ZEKERHEDEN

A-merk eccologisch verantwoorde latex en lak

Gegarandeerd streeploos en egaal resultaat

Vrijblijvende offerte op maat

Gratis inmeten en kleuradvies consult

5 jaar Garantie

© L’AIRLESS 2021 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen garanderen.