L’AIRLESS

latex spuiten

Bent u ook toe aan een nieuw kleurtje op uw wanden en plafonds? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u de wanden mooi afwerken? Kies dan voor latex spuiten bij L’AIRLESS

Dienen uw wanden en plafonds te worden opgefrist?

 

Wanneer u een nieuwe woning betrekt dan dienen vaak de wanden en plafonds te worden opgefrist. Vrijwel zelden zijn deze nog in goede staat of uw smaak. Dan kunt u er voor kiezen om L’AIRLESS te bellen en ons deze klus voor u te laten klaren. Zo kunt u tevreden uw nieuwe woning betrekken en u richten op de inrichting.

 

Wat is latex spuiten?

Wanneer L’AIRLESS uw wanden gaat spuiten met latex, dan brengen wij machinaal een laagje verf aan op uw wanden of plafond. Dit gaat mooi egaal worden aangebracht en geeft geen strepen in de verf. Indien er nieuw stucwerk aanwezig is, zal deze eerst worden geschuurd, waarna een tweede laag verf wordt aangebracht. Hierna controleren wij de muur op oneffenheden en worden hoeken gekit.

Wanneer de stuclaag verder in orde is wordt een eerste laag verf op de wand gespoten. Dit is tevens de laatste laag. Met een airless spuitmachine brengen we op deze manier in no-time uw wanden weer tot leven.

Deze werkwijze is niet alleen een stuk sneller als dat we dit met de roller zouden doen, maar geeft ook een veel strakker effect. Latex spuiten is in alle kleuren van de regenboog mogelijk. Kies dus de kleur uit die bij uw interieur past en wij maken er een mooi geheel van!

Waarom kiezen voor latex spuiten?

Een nieuw kleurtje op de wand, of u nu al een tijdje in uw woning woont of de woning pas wilt betrekken, u ontkomt er niet aan dat eens in de zoveel tijd uw kamer wel een opfrisbeurt kan gebruiken. L’AIRLESS helpt u er snel en vakkundig van af door in een korte tijd uw wanden weer als nieuw te spuiten in de door u gewenste kleur. Latex spuiten is snel en geeft een prachtig, strak effect, iets wat met de roller vrijwel niet mogelijk is. Twijfel dus niet en laat ons u helpen.

Onze projecten

Hier treft u impressies aan van de projecten van L’AIRLESS klanten die u voorgingen. Staat uw woning of bedrijfspand hier binnenkort ook tussen?

L’AIRLESS REVIEWS

DE 5 L’AIRLESS ZEKERHEDEN

A-merk eccologisch verantwoorde latex en lak

Gegarandeerd streeploos en egaal resultaat

Vrijblijvende offerte op maat

Gratis inmeten en kleuradvies consult

5 jaar Garantie

© L’AIRLESS 2021 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen garanderen.