L’AIRLESS

nieuwbouw stuc en spuitwerk

Een totaalpakket voor uw nieuwbouwwoning.

stuc of spuitwerk nodig voor uw nieuwbouw woning?

Wanneer u een nieuwbouw woning heeft gekocht bent u natuurlijk erg enthousiast. De plannen over het inrichten van de woning komen vast snel; maar wat gaat u met de wanden en het plafond doen? Raak niet in paniek maar schakel een vakkundige stukadoor in. Wij van L’AIRLESS helpen u graag.

 

Wat zijn uw wensen voor uw nieuwbouwwoning?

Samen met u bepalen we wat er mooi staat in uw huis, wat uw stijl is en wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u aan de slag en stapt u straks zo uw kant-en-klare nieuwbouw woning in!

L”AIRLESS heeft al veel ervaring op mogen doen door het stucen van nieuwbouw woningen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je proffesioneel vakmanschap leveren. Iets wat als erg prettig wordt ervaren door onze klanten. Omdat deze woningen nog geen eerdere behandeling hebben gehad, hebben zij een compleet andere aanpak nodig dan een ouder huis. Een goed advies is dus vaak wenselijk.

.

Bovendien kunt u bij ons terecht als u uw woning collectief wilt laten stucadoren. Wanneer u samen met uw buren of de hele straat een collectief vormt, kunt u door ons de wanden en plafonds laten afwerken. Dit heeft redelijk wat voordelen.

Collectief de wanden laten stukadoren is veel voordeliger bij inkoop en heeft een werkwijze die veel duurzamer en efficienter is. Wilt u meer weten over collectief laten stucen? Neem dan gerust contact met ons op!

Collectief stucadoren

Wanneer u een nieuwe woning gaat betrekken zijn er meerdere opties om uw wanden aan te pakken. Stucwerk is daar uiteraard 1 van. Echter zou u ook kunnen behangen. Vooral in een nieuwbouwwoning is dat geen slimme keuze. De eerste jaren dient uw huis zich nog te “zetten” zoals dat heet. Hierdoor kunnen scheuren ontstaan. U zou dan opnieuw moeten gaan behangen, terwijl stucwerk veel makkelijker kan worden bijgewerkt. Wilt u dus een oplossing die efficiënt is, makkelijk, maar ook kostenbesparend voor de toekomst? Kies dan voor mooi stucwerk van L’AIRLESS!

Onze projecten

Hier treft u impressies aan van de projecten van L’AIRLESS klanten die u voorgingen. Staat uw woning of bedrijfspand hier binnenkort ook tussen?

L’AIRLESS REVIEWS

DE 5 L’AIRLESS ZEKERHEDEN

A-merk eccologisch verantwoorde latex en lak

Gegarandeerd streeploos en egaal resultaat

Vrijblijvende offerte op maat

Gratis inmeten en kleuradvies consult

5 jaar Garantie

© L’AIRLESS 2021 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen garanderen.