L’AIRLESS

Traditioneel stucwerk

Wilt u een strakke afwerking voor uw wanden? Heeft u een stucadoor nodig? Ook uw plafonds kunt u prima laten opknappen met traditioneel stucwerk. Bel dus naar L’AIRLESS voor vakkundig stucwerk

mooiere en strakkere wanden met traditioneel stucwerk

U ontkomt er niet aan, eens in de zoveel tijd kunnen uw wanden en plafonds wel een opknapbeurt gebruiken. Of heeft u bijvoorbeeld net een nieuwe aanbouw? L’AIRLESS kan u helpen om de wanden weer mooi en strak te krijgen!

Wat is traditioneel stucwerk

Wanneer we het over traditioneel stucwerk hebben, dan hebben we het over alle soorten stucwerk die er zijn . Traditioneel stucwerk kan inhouden dat we uw wand behandelen met normaal stucwerk, maar ook behangklaar, glad pleisterwerk of hem omtoveren met een betonlook.

Elk type stucwerk heeft zijn eigen werkwijze, maar ook zijn eigen prijs. Er zijn methodes waarbij maar een dun laagje wordt aangebracht, zoals bij dunpleister. Maar ook als het stucwerk de wandafwerking betreft van een nieuwe muur of leidingwerk dan is L’AIRLESS de juiste partner. Wij kunnen het stucwerk nabehandelen met elke kleur die u wenst en zo een mooie, direct klare muur, voor u creëren.

Traditioneel stucwerk is zowel in een nieuwbouwwoning als in een bestaande woning mogelijk. Of u nu een kamer gedaan wilt hebben of direct uw hele huis, samen met u maken we een plan en brengen deze tot uitvoer. 

Waarom kiezen voor traditioneel stucwerk?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor traditioneel stucwerk. Een daarvan is dat u graag een gladde muur heeft en u heeft nu allemaal putjes en deuken in uw muur. Ook als u nieuwe leidingen heeft gelegd of af wilt van een bakstenen muur is traditioneel stucwerk een mogelijkheid. Wij kunnen er dan voor zorgen dat de wanden weer glad worden opgeleverd. U krijgt dan een nieuwe, moderne uitstraling. Maar ook als u de wanden gewoon wilt stucen als wandafwerking zijn wij er voor u. Stucwerk is gemakkelijk schoon te maken en geeft direct een nieuwe uitstraling aan uw woning.

L’AIRLESS werkr enkel met professionele stukadoors, waardoor u zeker bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Van te voren bepalen wij samen wat er moet gebeuren en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen. Daarnaast heeft maar één aanspreekpunt ligt de verantwoordelijkheid bij ons. 

Onze projecten

Hier treft u impressies aan van de projecten van L’AIRLESS klanten die u voorgingen. Staat uw woning of bedrijfspand hier binnenkort ook tussen?

L’AIRLESS REVIEWS

DE 5 L’AIRLESS ZEKERHEDEN

A-merk eccologisch verantwoorde latex en lak

Gegarandeerd streeploos en egaal resultaat

Vrijblijvende offerte op maat

Gratis inmeten en kleuradvies consult

5 jaar Garantie

© L’AIRLESS 2021 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen garanderen.